У машину Кленкова випустили щонайменше 8 куль / скріншот

У Московській області було розстріляно заступника командира Центру підготовки Сил Спецоперацій Збройних сил РФ. Як пишуть роспабліки, загиблий - 44-річний офіцер ГРУ Микита Кленков близько тижня тому повернувся з війни в Україні.

Повідомляють, що його автомобіль розстріляли в селі Меленки Солнєчногорського округу. Невідомий розстріляв авто з Кленковим впритул, у лобове скло і скло з боку водія було випущено 8 куль.

За даними телеграм-каналу "ВЧК-ОГПУ", Кленков був заступником командира військової частини. Він служив в одному з підрозділів спецназу.

Відео дня

"Важные истории" з'ясували, що вбитий служив у в/ч 43292 - це Центр підготовки Сил спецоперацій. Військовий був прописаний за адресою цього центру в місті Солнєчногорськ-2. Крім того, за геолокаційними даними, Кленков замовляв доставку їжі в штаб-квартиру ГРУ і відвідував поліклініку біля будівлі ГРУ.

Як заявляє ТАСС із посиланням на джерела в правоохоронних органах, убивство було замовним.

При цьому зазначається, що стрілку вдалося втекти, і його поки що не знайшли.

Підриви окупантів

У червні в Ростовській області РФ підірвали машину начальника штабу військової частини. Імовірно, в автомобілі було закладено саморобний вибуховий пристрій.

Нещодавно бійці 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади поліські десантники знищили групу окупантів, яка розстріляла полонених українських воїнів у Курській області.

Вас також можуть зацікавити новини: