Трамп хамськи відгукнувся про візит Зеленського / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com скріншот

Кандидат у президенти США Дональд Трамп зневажливо відгукнувся про візит українського лідера Володимира Зеленського до США, назвавши його "найбільшим продавцем в історії". Як пише Bloomberg, Трамп під час мітингу в понеділок у Пенсильванії перед Генеральною Асамблеєю ООН заявив, що підходитиме до політики України "по-іншому".

"Я бачу, що Зеленський тут. Я думаю, що Зеленський - найкращий торговець в історії: щоразу, коли він приїжджає в країну, він іде з 60 мільярдами доларів", - сказав Трамп.

Ві додав, що, на його думку, Зеленський "дуже сильно" хоче, щоб його суперниця Камала Гарріс виграла вибори, і сказав, що в разі перемоги на виборах він буде прагнути підштовхнути Україну і Росію до переговорів.

Відео дня

"Якщо я виграю ці вибори, перше, що я зроблю, це зателефоную Зеленському, зателефоную президенту Путіну і скажу: "Ви повинні укласти угоду, це божевілля", - сказав Трамп.

Трамп і війна в Україні

Як писало видання The Times, президент України Володимир Зеленський під час візиту до США закличе надати Україні гарантії безпеки, щоб адміністрація Дональда Трампа в разі його перемоги на виборах не змусила нашу країну укласти невигідну мирну угоду.

Раніше Зеленський в інтерв'ю The New Yorker заявив, що Трамп насправді не знає, як закінчити війну в Україні. Він також зазначив, що ідея радника Трампа Джей Ді Венса щодо закінчення війни в Україні є неприйнятною. Також він вважає, що ця концепція не є планом "у жодному формальному сенсі".

Вас також можуть зацікавити новини: