Економіка Росії перебуває в поганому стані, заявив Леммі / колаж УНІАН, скріншоти

Уже наступного року ситуація для Путіна стане набагато складнішою. Про це в інтерв'ю Голосу Америки заявив голова МЗС Великої Британії Девід Леммі з посиланням на дані розвідки:

"Його (Путіна - УНІАН) економіка перебуває в поганому стані. Йому буде дуже важко впоратися з кількістю втрат і жертв, яких він зазнав".

За його словами, зараз, перед зимовим періодом, саме той момент, коли Захід має продемонструвати свою сміливість і абсолютну відданість.

Відео дня

Також Леммі додав, що війна може закінчитися завтра, якщо Путін виведе свої війська.

"Але за відсутності у Путіна будь-якого бажання вести переговори ми повинні продовжувати підтримувати Україну. Тому що ціна відмови від підтримки України була б набагато вищою у фінансовому сенсі. Адже тоді витрати на оборону істотно зросли б для всіх західних союзників. І балтійський кордон був би дуже вразливий до погроз Путіна. Тому ми стоїмо з Україною стільки, скільки потрібно. І я впевнений, що ми це витримаємо", - упевнений голова МЗС Великої Британії.

Удари вглиб Росії - актуальне

Нагадаємо, як писав The Wall Street Journal, останніми тижнями різко скоротилася кількість ударів Росії по Харкову та області - з 30-60 ударів щодня до трьох-п'яти в більшість останніх днів. Відносний спокій у регіоні спостерігається відтоді, як Україна перейшла в наступ на російській території в Курській області, а також почала атакувати склади зброї в РФ.

США можуть розвинути цей імпульс, знявши обмеження на використання Україною армійських тактичних ракетних систем на території Росії, і досвід Харкова ілюструє, до яких змін це може призвести, резюмували у WSJ.

Вас також можуть зацікавити новини: