Ментальне здоров'я Трампа викликає занепокоєння через його заяви / фото REUTERS

Душевний стан кандидата в президенти США Дональда Трампа викликав ще більше занепокоєння після того, як він грубо висловився щодо анатомії покійного гольфіста Арнольда Палмера під час мітингу в Пенсильванії.

Він дозволив собі таке, відхилившись від політичного сценарію свого виступу, пише Financial Times. "Коли він приймав душ з іншими спортсменами, вони виходили звідти і говорили: "О Боже, це неймовірно"", - сказав Трамп, маючи на увазі геніталії Палмера. "У нас тут є дуже витончені жінки, але вони звикли дивитися на Арнольда".

Видання зазначило, що непристойна заява доповнює низку подібних, що пролунали під час передвиборчої кампанії політика, які викликали занепокоєння з приводу душевного стану Трампа. Його союзники-республіканці намагалися переконати його зосередитися на політичних питаннях, але Трамп продовжував відхилятися від курсу.

Відео дня

Напередодні президентських виборів, як зазначило видання, риторика Трампа стає дедалі похмурішою і вульгарнішою. Видання нагадало, що на одному з мітингів Трамп також висловився про свою суперницю Камалу Гарріс. "Ти маєш сказати Камалі Гарріс, що з тебе досить, що ти просто не можеш більше це терпіти... ти лайняний віцепрезидент", - сказав політик.

Трамп і вибори у США

14 жовтня ексголова Об'єднаного комітету начальників штабів, генерал Марк Міллі заявив, що кандидат у президенти США Дональд Трамп є "найнебезпечнішою людиною для цієї країни". Він попередив, що Трамп "фашист до мозку кісток", тому Міллі відчуває тривогу у зв'язку з перспективою його обрання президентом США.

"Ніхто ніколи не був таким небезпечним для цієї країни, як Дональд Трамп. Тепер я розумію, що він повний фашист. Він найнебезпечніша людина для цієї країни", - сказав Міллі.

Вас також можуть зацікавити новини: