Венс висловився про Путіна / Колаж УНІАН / фото Вікіпедія, Getty Images

Кандидат у віцепрезиденти Сполучених Штатів Америки від Республіканської партії Джей Ді Венс відмовився називати кремлівського правителя Путіна ворогом.

Під час інтерв'ю ведуча програми "Meet the Press" на NBC News запитала Венса, чи вважає він Путіна союзником чи ворогом. Політик відповів, що той є "супротивником" і "конкурентом", а Вашингтон має бути розумним в питаннях дипломатії:

"Те, що нам хтось не подобається, не означає, що ми не можемо час від часу вступати з ним у розмову. Я думаю, що важливо, якщо ми коли-небудь збираємося закінчити війну в Україні, на якомусь рівні нам доведеться брати участь у переговорах між Україною, між Росією, між нашими союзниками по НАТО в Європі".

Вибори у США

Як відомо, президентські вибори у Сполучених Штатах Америки заплановані на вівторок, 5 листопада. Також відбудуться вибори до обох палат американського Конгресу.

Відео дня

Раніше кандидат у президенти Дональд Трамп пообіцяв виборцям, що "виведе" країну з війни в Україні. Також політик назвав цю війну програшною, звинувативши президента Володимира Зеленського в тому, що він її "допустив". 

Нагадаємо, Трам постійно повторює, що нібито зможе покласти край війні в Україні ще до свого повернення у Білий дім, якщо переможе на виборах.

Вас також можуть зацікавити новини: