Дональд Трамп упевнений, що Путін теж хоче миру / фото REUTERS

Війна в Україні має закінчитися справедливо. Про це заявив кандидат у президенти США Дональд Трамп за підсумками зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським.

Так, на запитання журналістки, чи не змінив він свою думку після бесіди з українським лідером, Трамп відповів, що "багато чого дізнався", але думку не змінив:

Я і президент Зеленський хочемо, щоб ця війна закінчилася. І закінчилася справедливо. Я думаю, що це станеться в потрібний час.

Він зазначив, що всі хочуть, щоб війна якнайшвидше закінчилася, але Зеленський, за його словами, хоче справедливого закінчення війни. Республіканець підкреслив, що навіть Путін хоче закінчення війни, і це "хороша комбінація".

"Тому ми хочемо чесну угоду для всіх", - заявив Трамп, але знову відмовився розкрити деталі свого мирного плану.

Також Зеленський і Трамп зійшлися на думках, що російсько-українська війна взагалі не повинна була початися.

Риторика Трампа про війну в Україні

Як писав УНІАН, ще кілька днів тому Дональд Трамп звинувачував українського лідера Володимира Зеленського у відмові укласти угоду про припинення війни з Росією і "наклепі" на нього.

А на початку вересня під час передвиборчих теледебатів із Камалою Гарріс Трамп відмовився говорити, чи вважає він перемогу України корисною для США.

Вас також можуть зацікавити новини: