Актори закликають людей голосувати за Гаррісс / Колаж УНІАН / Скриншоти

Лауреати премії "Оскар" Роберт Де Ніро і Леонардо Ді Капріо публічно виступили на підтримку кандидатки на пост президента Сполучених Штатів Америки Камали Гарріс.

Як пише CNBS, зіркові актори взяли участь у заході "Філадельфійці за Камалу Гарріс". На ньому також були присутні акторки Керрі Вашингтон, Тесса Томпсон та актор Брайан Генрі. "Ми тут не як актори та актриси. Ми тут як американці. Занадто багато поставлено на карту, щоб бути наляканими, тихими і самовдоволеними", - сказала Вашингтон.

Де Ніро закликав людей "стукати у двері" співгромадян в день виборів, а також вкотре жорстко висловився в бік колишнього президента США Дональда Трампа, назвавши його "шматком лайна":

Відео дня

"Все, все поставлено на карту, і все буде залежати від того, що станеться тут, у Філадельфії, і в цій великій співдружності".

Вибори у США: які знаменитості підтримали Гарріс

Нагадаємо, що раніше кандидатуру Гарріс підтримали співачки Дженіфер Лопес, Аріана Гранде, Кеті Перрі та Тейлор Свіфт, а також актори Джордж Клуні, Меріл Стріп та інші.

Співчака Бейонсе також закликала голосувати за Гарріс, назвавши її жінкою, яка просуває необхідну для Сполучених Штатів Америки єдність. 

Вас також можуть зацікавити новини: