Наразі невідомо, чи будуть відбуватися акції протесту в Тбілісі в інші дні / колаж УНІАН, скриншот, фото pixabay

Акція протесту на проспекті Руставелі у Тбілісі закінчилася. Грузинська опозиція вимагає проведення повторних парламентських виборів, повідомляє "Ехо Кавказу"

Також журналісти повідомили, що на будівлі парламенту Грузії з'явилася світлова проєкція з написом "вкрадено". 

Водночас російські пропагандистські ЗМІ опублікували однакові повідомлення про те, що начебто "Захід надіслав у Грузію підготовлених на Україні снайперів".

Відео дня

"Західники у спробах розгойдати внутрішньополітичну ситуацію в Грузії після виборів 26 жовтня і спровокувати чергову "кольорову революцію" не гребують нічим: до республіки прибувають снайпери, підготовлені в Україні, для організації провокацій під час масових акцій протесту", - написали пропагандисти.

Напис "вкрадено", який з'явився на будівлі парламенту Грузії / фото Ехо Кавказу

Також у російських Telegram-каналах, пише "Ехо Кавказу", було опубліковано кадри учасників мітингу на проспекті Руставелі з описом: 

"Чотирьох осіб у військовій формі з шевронами Грузії та України помітили серед протестувальників біля будівлі парламенту в Тбілісі".

Протести у Грузії - що відомо

Як повідомляв УНІАН, 28 жовтня у Тбілісі розпочався мітинг прихильників опозиції, які не визнають результатів виборів до парламенту, на яких перемогла правляча партія "Грузинська мрія". Зокрема опозиція заявила, що не планує вести будь-які перемовини з "Грузинською мрією", яка перемогла на виборах.

Також під час протесту учасники освистали прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який приїхав до Грузії з візитом. Він, швидше за все, зупинився в тому ж готелі, де до початку мітингу зустрічалися лідери опозиції з представникам дипкорпусу.

Вас також можуть зацікавити новини: