Кадиров поставив депутатам ультиматум / Колаж УНІАН / Скриншоти

Глава Чені Рамзан Кадиров оголосив кровну помсту російському олігархові Сулейману Керімову, звинувативши його і двох депутатів Держдуми в підготовці до його вбивства.

Як повідомляють Кавказ.Реалії, під час наради із силовиками Кадиров сказав, що перестрілка біля офісу маркетплейса Wildberries у Москві призвела до цькування кадировців у мережі. Крім того, у нього є свідки "замовлення" його вбивства Керімовим, Бекханом Барахоєвим і Різваном Курбановим:

"Я мовчав про це. Але зараз я офіційно заявляю, що оголошую кровну помсту Барахоєву, Карімову і Курбанову, якщо вони не доведуть мені свою непричетність до цього. Чому? Тому що я - кавказець, я - чеченець. Я завжди повертаю своє додому".

Також Кадиров сказав, що родичі одного з убитих у Москві охоронців оголосили йому кровну помсту, тому тепер вони повинні "зробити все за традиціями", а він "подумає, що з ними робити".

Стрілянина біля офісу Wildberries

18 вересня гендиректорка російського маркетплейсу Тетяна Бакальчук звинуватила свого чоловіка у спробі рейдерського захоплення компанії.

Конфлікт біля будівлі переріс у стрілянину, унаслідок якої загинули двоє охоронців, ще семеро людей постраждали. ЗМІ повідомляли, що в конфлікті брали участь чеченські силовики.

Вас також можуть зацікавити новини: