У виданні вважають, що план перемоги Зеленського залежить від військової допомоги США та інших країн НАТО / фото УНІАН

План перемоги, який представив президент України Володимир Зеленський, швидше за все, розчарує тих, хто очікував поштовху до миру, а саме переговорів з РФ, пише The Washington Times

У виданні нагадали про розмову президента США Джо Байдена з українським лідером та зазначили, що у Білому домі після цього майже ніяк не прокоментували позицію щодо плану перемоги України. 

"Президент Зеленський поінформував президента Байдена про свій план досягнення перемоги над Росією, і обидва лідери доручили своїм командам провести подальші консультації щодо наступних кроків", - зазначили у заяві. 

Відео дня

У Держдепі США також не надали детального відгуку.

"Ми продовжуємо взаємодіяти з урядом України щодо цього плану", - заявив речник Метью Міллер.

У WT вважають, що адміністрація Байдена не випадково оголосила про новий пакет військової допомоги на суму 425 млн доларів одразу після того, як Зеленський представив свій план перемоги. 

"Дійсно, план перемоги пана Зеленського залежить від значного припливу додаткової військової допомоги від США та інших країн НАТО. Пропозиція навіть закликає до "допомоги з боку наших партнерів у комплектуванні наших резервних бригад для Збройних сил України" - крок, який, як видається, поглибить пряме залучення інших західних держав до майбутньої безпеки України", - додали у виданні.

План перемоги України - останні новини

Як писав УНІАН, президент України Володимир Зеленський полетів з візитом до Брюсселю, аби представити план перемоги. Відомо, що там відбудеться спеціальне засідання Європейської ради на рівні лідерів, на яке запросили й нашу країну. 

Водночас Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко заявив, що план перемоги України вплине на весь світ та міжнародні організації. За його словами, його потрібно втілювати з того моменту, коли він був озвучений.

Вас також можуть зацікавити новини: