Віктор Орбан вважає, що народ Грузії сказав своє слово сьогодні / фото REUTERS

У Грузії завершилося голосування на парламентських виборах. Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вже встиг привітати проросійську партію "Грузинська мрія" з перемогою. 

Виборчі дільниці у Грузії закрилися трохи більше години тому, і жодних даних від грузинського центрвиборчкому ще немає. Є лише досить суперечливі дані екзитполів. Але угорський прем’єр вже встиг привітати владу з перемогою.

"Вітаємо прем’єр-міністра Іраклія Кобахідзе та партію "Грузинська мрія" з переконливою перемогою на сьогоднішніх парламентських виборах. Народ Грузії знає, що найкраще для його країни, і подбав, щоб його голос почули сьогодні!" – написав Орбан на платформі Х.

Відео дня
Орбан вже привітав проросійську владу Грузії з перемогою на виборах

Парламентські вибори в Грузії

Як писав УНІАН, під час передвиборчої кампанії правляча партія "Грузинська мрія" використовувала в своїй пропаганді фотографії зруйнованих українських міст, щоб показати, що чекає на грузинів, якщо вони голосуватимуть за антиросійські партії.

Сьогодні у Грузії відбулося голосування на парламентських виборах, яке супроводжувалося масовими вкидами бюлетенів та сутичками біля виборчих дільниць. Після закриття виборчих дільниць були оголошені результати екзитполів, але вони є взаємовлиключними: провладні фіксують перемогу влади, проопозиційні  стверджують, що перемогла опозиція.

Вас також можуть зацікавити новини: