Адвокати Трампа стурбовані тим, що Деніелс може зашкодити передвиборчій кампанії / фото REUTERS

Адвокати кандидата в президенти США Дональда Трампа надіслали порнозірці Стормі Деніелс нову пропозицію за мовчання щодо її сексуальних стосунків із політиком. Якщо вона утримається від нових заяв, суму за позовом про наклеп буде знижено, повідомляє The Independent.

Американська телеведуча Рейчел Меддоу заявила, що вона отримала дзвінки, документи та електронні листи про угоду, яку хочуть укласти адвокати Трампа з представниками зірки фільмів для дорослих. Вона зазначила, що таке рішення пов'язане з президентськими виборами у США.

"За двадцять днів до цих виборів ми можемо повідомити, що він знову намагається заплатити Стормі Деніелс, щоб вона мовчала", - сказала Меддоу.

Відео дня

Представник передвиборчої кампанії Трампа Стівен Чунг сказав, що телеведуча отримала ці документи внаслідок незаконної іноземної хакерської атаки.

У 2016 році тодішній адвокат Трампа Майкл Коен заплатив Деніелс 130 000 доларів, щоб домогтися від неї мовчання про стосунки з політиком. Передбачається, що сексуальний зв'язок між ними був близько 10 років тому, коли Трамп уперше балотувався в Білий дім.

Платіж був у центрі кримінального процесу Трампа в Нью-Йорку. Деніелс виступила на суді, після чого експрезидента США визнали винним за всіма 34 пунктами обвинувачення у фальсифікації ділових записів щодо платежу.

Меддоу додала, що у 2018 році Деніелс подала позов проти експрезидента США за наклеп. Вона програла справу та була зобов'язана сплатити судові витрати, які оцінили в 620 000 доларів. Адвокати Трампа публічно заявили, що ця сума не покриє всі витрати.

Після винесення вироку адвокат експрезидента США у Флориді спробував укласти чергову угоду з порноактрисою. У рамках угоди Деніелс мала виплатити 620 000 доларів, але погодитися не робити жодних заяв про свої стосунки з Трампом.

За словами Меддоу, так експрезидент США і його адвокат планували збільшити розмір виплат за судові витрати. Проте Деніелс вдалося врегулювати це питання за 627 500 доларів без підписання угоди.

Секс-скандали Трампа

У книзі Деніелс під назвою "Повне викриття" докладно описано її сексуальний контакт з експрезидентом США. Вона поділилася, що познайомилася з Трампом у 2006 році.

Ексадвокат Трампа розповідав, що у політика був сексуальний зв'язок і з моделлю Playboy Карен МакДугал. Їй також запропонували грошову винагороду за мовчання.

Президентські вибори у США - останні новини

Серед жінок-виборців у вирішенні економічних проблем Трамп поступається своїй конкурентці - Камалі Гарріс. Їй віддали перевагу 46% респондентів проти 38% у експрезидента США.

Проте Трамп має більшу підтримку порівняно з Гарріс у питаннях, які стосуються війни в Україні. Експрезиденту США віддали перевагу 50% виборців проти 39% у чинної віцепрезидентки США.

Вас також можуть зацікавити новини: