РФ постійно нарощує чисельність своїх збройних сил / колаж УНІАН, фото REUTERS, ua.depositphotos.com

Мобілізація у великих російських містах здатна створити проблеми для путінського режиму, вважає екскомандувач армією США в Європі, генерал Бен Ходжес, передає "Еспресо".

За його словами, рано чи пізно Росії доведеться почати вербувати молодь із Москви та Санкт-Петербурга.

"Росіяни намагаються підтримувати наступальний темп, формуючи нові резерви. Зокрема, особовий склад. Така тактика працює лише доти, доки у них достатньо людей, яких можна кидати на передову", - заявив він.

Відео дня

Ходжес вважає, що ключова тактика РФ повністю втратить свій сенс, якщо Україна зможе знищити російську артилерію, штаби і логістику:

"Адже саме логістика, артилерія, авіабази та літаки забезпечують її ефективність. Тому якщо Україні вдасться послабити або знищити ці ключові елементи, Росії точно доведеться змінювати свою тактику".

Мобілізація в Росії - актуальне

Нагадаємо, народний депутат Федір Веніславський заявив, що кількість російських військових, які сьогодні воюють на території України, щомісяця збільшується "на десятки тисяч":

"Ми маємо в закритих режимах отриману інформацію від Головного управління розвідки, від Служби зовнішньої розвідки, від прикордонної розвідки, від інших представників сектору безпеки і оборони, що Російська Федерація постійно нарощує чисельність своїх збройних сил".

Вас також можуть зацікавити новини: