Беньямін Нетаньяху / REUTERS

У Ізраїлі посилили карантинні заходи у зв'язку зі збільшенням кількості інфікованих коронавірусним захворюванням COVID-19.

Про це повідомляє Громадське з посиланням на The Jerusalem Post.

Уряд країни прийняв рішення про закриття барів, клубів та спортивних залів. При цьому в синагозі зможуть одночасно перебуває не більше 19 осіб.

Відео дня

Як відомо, в Ізраїлі зафіксували понад 30 тис. випадків зараження, 332 людини померли.

"Ми зобов'язані боротися з епідемією COVID-19 на місцях. Чума поширюється - це ясно як божий день. Кількість хворих різко зростає з кожним днем, а разом з ним і кількість тяжко хворих пацієнтів", - заявив прем'єр-міністр Беньямін Нетаньяху.

Читайте такожВ Англії після тримісячного локдауну відкрилися паби

Негайно набудуть чинності обмеження: зали для проведення заходів, клуби та бари - закриті; ресторани - 20 осіб сидять усередині, до 30 зовні; синагоги - 19 осіб; спортивні зали та громадські басейни - закриті; культурні заходи - заборонені; організовані спортивні заходи - без вболівальників; готелі - клуби і бари закриті, готельні ресторани - не більше 20 осіб всередині; літні табори закриті для дітей з четвертого класу; автобуси - до 20 осіб на автобус, з відкритими вікнами і без кондиціонера; збори - до 20 осіб, у двох метрах один від одного, з масками; урядові установи - 30% персоналу обов'язково повинні працювати з дому.

Як повідомляв УНІАН, раніше прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив, що в країні склалася екстрена ситуація у зв'язку з повторним спалахом коронавірусу.