Зеленський розповів про зустріч із Трампом / фото president.gov.ua

Кандидат у президенти США Дональд Трамп підтримуватиме Україну в разі своєї перемоги на виборах. Таку обіцянку він дав президенту Володимиру Зеленському.

"Я не знаю, що буде після виборів і хто буде президентом... Але я отримав від Дональда Трампа дуже пряму інформацію, що він буде на нашому боці, що він буде підтримувати Україну", - заявив Володимир Зеленський в інтерв'ю телеканалу Fox News.

За словами Зеленського, під час їхньої зустрічі в Нью-Йорку Трамп дійсно був дуже зацікавлений почути деталі "Плану перемоги" безпосередньо з вуст українського президента. Також Трамп ставив Зеленському багато запитань - про ситуацію на фронті, про необхідну західну допомогу, про причини війни як такої.

Відео дня

Зустріч Зеленського з Трампом

Як писав УНІАН, напередодні президент України зустрівся з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. За підсумками цієї зустрічі республіканець зізнався, що "багато чого дізнався" і пообіцяв домагатися "справедливого миру" для України.

При цьому Трамп висловив упевненість, що Володимир Путін теж прагне миру. Німецький журнал Der Spiegel звернув увагу на цю фразу і припустив, що республіканець насправді невірно оцінює реальні наміри російського диктатора.

Вас також можуть зацікавити новини: