Відомо, що Даша Навальна навчалася у США / колаж УНІАН, Instagram/dasha_navalnaya, ua.depositphotos.com

Донька покійного російського опозиціонера Олексія Навального працює у команді виборчої кампанії Камали Гарріс у вирішальному штаті Пенсильванія. Про це повідомляє The Times

У виданні нагадали, що 23-річна Даша Навальна закінчила Стенфордський університет у Каліфорнії. З 2019 року вона вивчала соціальну психологію та політологію. 

"З серпня вона є штатним менеджером команди кампанії Гарріс у Філадельфії, згідно з її акаунтом на LinkedIn. Її обов'язки включають мобілізацію виборців та роботу з громадою. Однак вона не робила жодних публічних заяв на підтримку Гарріс", - зазначили у матеріалі. 

Відео дня

У The Times припустили, що участь Навальної у виборчій кампанії, швидше за все, може свідчити про те, що Гарріс, ймовірно, готується відігравати роль у російській опозиційній політиці.

Смерть Олексія Навального - що відомо

Олексій Навальний, який найбільше у своїй країні критикував російського диктатора Володимира Путіна, відбував 30-річний термін у в'язниці, проте 16 лютого 2024 року стало відомо про його смерть. 

За офіційними даними, причиною смерті стали проблеми зі здоров'ям, але витік документів свідчить про те, що Навального отруїли

Також журнал New Yorker опублікував уривки з мемуарів покійного російського опозиціонера. З них можна зробити висновок, що Навальний передбачив свою смерть у в'язниці

"Я уявляю найгірше, що може статися, і приймаю це... Я проведу решту життя у в'язниці і помру тут", - написав він 22 березня 2022 року. 

Вас також можуть зацікавити новини: