Михайло Жирохов вважає, що під час удару по Торопцю українці пішли на хитрість / колаж УНІАН зі скріншотів

Триває війна в Україні, і під час удару по російській території, унаслідок якого було уражено великий склад боєприпасів у місті Торопець (Тверська область), українські воїни могли спершу використати рій дронів, завдяки якому розрядилася ворожа протиповітряна оборона.

Попри те, що у РФ лунали "апокаліптичні вибухи", більша частина боєприпасів могла уникнути пошкодження, оскільки була в підземних сховищах, розповів військовий експерт Михайло Жирохов під час ефіру на "Radio NV". За його словами, ліквідовані боєприпаси, які знаходилися на поверхні. Аналітик вважає, що північнокорейські ракети супротивники навряд чи б тримали не під землею.

"Очевидно, що спочатку йшов цілий рій безпілотників, на які розрядилася російська ППО, а потім вже був засіб ураження. Це може бути і "Паляниця" (українська далекобійна ракета-безпілотник, - Ред.). І, якщо сміливо так сказати, це може бути і Storm Shadow (західне далекобійне ракетне озброєння, - Ред.), тому що те, що говорять політики і те, що вони роблять, дуже часто це бувають різні речі", - заявив співбесідник.

Відео дня

Варто зазначити, що влада України вже тривалий час просить партнерів із Заходу надати нашим воїнам дозвіл завдавати ударів углиб російської території наданою західною зброєю.

Важливі новини про війну - що вже відомо про удар по складу в місті Торопець

18 вересня УНІАН дізнався, що українські дрони знищили великий склад головного ракетно-артилерійського управління Міноборони Росії, який знаходиться у Торопці. За відомостями джерел агентства, російську території атакували понад 100 ударних безпілотників. У місті лунали потужні вибухи. 

У РНБО повідомляли, що на складі у цьому населеному пункті супротивники почали створювати запас північнокорейських балістичних ракет KN-23.

Капітан 1 рангу запасу, ексзаступник начальника штабу Військово-морських сил Збройних сил України Андрій Риженко зазначав, що наші засоби ураження під час атаки фактично подолали 600 кілометрів

Вас також можуть зацікавити новини: