У Кремлі істерично відреагували на ідею відновлення Києвом ядерного потенціалу / Колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скріншот

У Кремлі нервово відреагували на заяву президента України Володимира Зеленського щодо можливості відновлення Києвом ядерного потенціалу. Зокрема, міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що відповідні спроби не матимуть успіху.

"Безумці. І нічого з цього, звичайно ж, не вийде - ніколи і ні за яких обставин. Але він (Зеленський - УНІАН) вже, здається, відмовився від цих слів - мабуть, прокинувся, з іншої ноги встав. Так що повторюю: можна довго аналізувати вислови цієї людини і його команди, але ми вже зрозуміли марність усіх цих спроб, непотрібність і навіть контрпродуктивність", - заявив дипломат.

У свою чергу заступник секретаря Радбезу РФ, експрезидент країни-агресора Дмитро Медведєв припустив, що Україна прагне створити "брудну бомбу".

Відео дня

"З урахуванням на перший погляд безглуздих балачок навколо створення бандерівською Україною ядерної зброї можна зробити лише один сумний висновок: нацистський режим намагається створити "брудну бомбу". Для цього він має всі можливості: сировину, технології, фахівці. А для виготовлення заряду невеликої потужності підійде будь-яка лабораторія радянських часів. Годинники цокають", - написав Медведєв.

Відновлення Україною ядерного потенціалу

Президент України Володимир Зеленський під час зустрічі з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом сказав, що Україна або вступить в НАТО, або матиме ядерну зброю. Про це він розповів напередодні на пресконференції у Брюсселі.

Як сказав Зеленський, колишній голова Білого дому погодився з його аргументами.

Вас також можуть зацікавити новини: