Ворожі втрати в Україні відчутно зросли / фото УНІАН (Олександр Синиця)

Загальні бойові втрати ворога з початку повномасштабного вторгнення станом на 4 жовтня серед особового складу склали близько 657 тисяч 940 осіб.

Як повідомив Генштаб Збройних сил України, упродовж минулої доби наші захисники ліквідували 1 тис. 230 російських окупантів. За відомостями Генштабу, також знищено чимало ворожої техніки, зокрема 8 тис. 908 танків (+15 одиниць за добу) та 17 тис. 627 (+31) бойових броньованих машин:

Ще знищено 18 тис. 965 (+59) артилерійських систем, 1 тис. 212 (+8) РСЗВ, один засіб ППО, 16 тис. 494 БПЛА оперативно-тактичного рівня (+101), 25 тис. 820 (+70) одиниць автомобільної техніки та автоцистерн.

Крім того, вже "мінусовано" 3 тис. 333 одиниці ворожої спецтехніки (+3).

Російські втрати в Україні підскочили / інфографіка УНІАН

Важливі новини про війну - що повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, росіяни після захоплення Вугледара продовжують просуватися на сході і мають успіхи у Торецька та біля трьох інших населених пунктів. Ворог просунувся біля Цукуриного, Катеринівки, Колесниківки та у Торецьку.

За інформацією Генштабу, Сили оборони продовжують стримувати натиск окупаційних військ, ситуація на Покровському і Курахівському напрямках залишається напруженою, окрім того, окупанти посилили атаки на Лиманському напрямку.

На Торецькому напрямку дев’ять разів були атаковані Торецьк, Дачне та Неліпівка. На Покровському напрямку 28 разів ворог атакував позиції ЗСУ в районах Сухої Балки, Гірника, Променя, Новоторецького та Крутого Яру.

Вас також можуть зацікавити новини: