Пенсіонерка розповіла, що ЗСУ не ображають жителів Суджі / фото - скріншот

У Суджі Курської області 91-річна пенсіонерка звернулася до своїх родичів у Києві за допомогою ЗСУ. В інтерв'ю YouTube-каналу "Територіальна оборона ЗСУ | ТРО Медіа" вона поділилася, що українські військові добре ставляться до жителів міста.

Глушкова Валентина Михайлівна розповіла, що живе в Суджі разом зі своїм чоловіком Ігорем. За її словами, вони живуть непогано, попри бойові дії.

"Я ще жива. Хочу звернутися до своїх родичів у Києві, якщо вони мене почують. Особливо до сина свого, Сашка, невістки Лаймочки, внучки Аліси в Ризі. Ми з Ігорем живі. Ігор, звичайно, дуже хворіє. Я його не кину", - сказала пенсіонерка.

Відео дня

ЗСУ не ображають жителів Суджі, зазначила Валентина Михайлівна. Вона підкреслила, що українські солдати навіть годують росіян і діляться з ними продуктами.

Пенсіонерка сказала, що її син, Олександр Глушков, є автором багатьох винаходів і про нього свого часу багато писали в газетах. Також пенсіонерка сподівається, що їй вдасться побачиться зі своїми родичами та побажала їм щастя:

"Якщо раптом не побачимося, синку, Лаймочка, Алісочка, знайте, як ми вас любимо. Живіть довго, будьте щасливі. І пам'ятайте свою бабусю та маму".

Автори проєкту "НЕНУЖНЫЕ путину" поділилися, що він був створений для того, щоб жителі звільненої Курської області могли зв'язатися зі своїми родичами та повідомити, що з ними все добре. За їхніми словами, ці записи - чи не єдиний канал зв'язку з близькими.

Військова операція ЗСУ в Суджі та Суджанському районі - інші новини

Раніше УНІАН писав, що в підконтрольному ЗСУ місті Суджа Курської області місцеві жителі займаються мародерством. Вони грабують кинуті без нагляду магазини та аптеки, а українські військові не втручаються в процес.

Крім того, у серпні українським журналістам уперше вдалося потрапити в Курську область. Кореспондентка ТСН Наталя Нагорна показала, як військові ЗСУ зняли російський прапор з адміністративної будівлі в Суджі.

Вас також можуть зацікавити новини: