Вже відчувається, що у росіян є брак боєприпасів на певних напрямках / фото Радио Свобода

Успішні знищення Силами оборони України російських складів боєприпасів створює величезну проблему для Росії на стратегічну перспективу. Про це генерал-майор запасу Служби безпеки України, колишній заступник голови СБУ Віктор Ягун сказав в ефірі на Радіо NV.

Зокрема, у нього запитали, наскільки останні знищення складів боєприпасів на території РФ може похитнути віру росіян у те, що у них ще достатньо боєзапасу.

Як зазначив експерт, вже відчувається, що у росіян є брак боєприпасів на певних напрямках і вони змушені логістично перерозподіляти їх.

Відео дня

"Я сподіваюся, що цей удар досить суттєво вплине на їхні спроможності... Це досить показна штука у тому плані, що ми дивимося вперед на можливість і спроможності російської армії у майбутньому. Тобто, у такій малій перспективі, на спроможності триматися на тому рівні, на якому вони зараз наступають і використовують боєприпаси. Але, якщо дивитися на стратегічну перспективу - у них величезні проблеми, і ці проблеми їм треба долати. Вони можуть просто не виконувати ті плани, на які вони розраховували", - наголосив Ягун.

Удари по складам боєприпасів РФ

17 вересня стало відомо, що військово-морські сили України успішно вразили склад російських окупантів поблизу захопленого Маріуполя.

18 вересня дрони Служби безпеки України, Головного управління розвідки та Сил спеціальних операцій знищили великий склад головного ракетно-артилерійського управління Міністерства оборони РФ в населеному пункті Торопець Тверської області. Після прильотів українських дронів розпочалася надзвичайно потужна детонація.

Вас також можуть зацікавити новини: