Російська влада мовчить / Колаж УНІАН / фото із соцмереж, Скриншот

Цієї ночі в російському місті Єфремов (Тульська область) пролунала серія гучних вибухів. У мережі повідомляють про атаку дронів на два об'єкти.

Telegram-канал Baza пише, що місцеві жителі почули перший вибух близько 02:10, уже за п'ять хвилин прогримів другий. Безпілотні літальні апарати нібито впали в районі місцевої ТЕЦ. Місцева влада не коментує того, що відбувається.

За даними Astra, під нічним ударом опинилися ТЕЦ і Завод синтетичного каучуку. На опублікованих у мережі фотографіях і відео можна побачити масштабну пожежу, місцеві жителі кажуть, що горить завод.

Відео дня

Як відомо, Єфремовський завод синтетичного каучуку виробляє високомолекулярний і низькомолекулярний поліізобутилен, поліізобутиленові загущувальні присадки, низькомолекулярний каучук і низькомолекулярний поліізопрен.

Атаки на заводи в Росії

Нагадаємо, що раніше під ударом безпілотників неодноразово опинявся російський завод "Кремній Ел". Це підприємство вважається одним із найбільших виробників електроніки в Росії.

У результаті останнього нальоту безпілотних літальних апаратів, який стався ще 19 жовтня, росіянам довелося зупинити роботу заводу.

Вас також можуть зацікавити новини: