У Запоріжжі чули вибухи / фото Нацполіції

Ввечері у вівторок, 24 вересня, російська окупаційна армія обстріляла Запоріжжя, зруйнувавши будинки та поранивши людей.

Про наслідки чергової атаки розповів начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. Він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі, що двоє з шести постраждалих потрапили до лікарні. "У Комунарському районі міста внаслідок російської атаки зруйновані приватні будинки. Шестеро людей поранені, двоє з них у лікарні. Четверо з постраждалих від госпіталізації відмовилися", - написав він.

В поліції Запорізької області пишуть, що в період з 21:30 до 21:52 окупанти завдали по місту чотири удари. За попередніми даними, били КАБами. "Влучання прийшлися по приватному сектору. Станом на 23:45 відомо про шістьох постраждалих, з них - троє деблоковані з-під завалів. На місцях влучань працюють поліцейські, рятувальники, вибухотехніки, парамедики поліції та інші профільні служби міста", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Оновлено о 00:30: Федоров повідомив, що кількість постраждалих зросла до 7, троє з них перебувають у лікарні.

По Запоріжжю б'ють КАБами

22 вересня в мережі повідомили про перше застосування керованих авіаційних бомб по місту. Внаслідок цієї атаки було пошкоджено об’єкти цивільної інфраструктури, автомобіли та житлові будинки. Постраждали люди.

Вже наступної ночі під обстрілом опинилася критична інфраструктура та житлова забудова міста. Місцева влада повідомляла про загибель людини.

Вас також можуть зацікавити новини: