Кирило Верес зробив емоційну заяву щодо перемоги / скріншот

Перемога у війні з РФ настане тоді, коли українські воїни перестануть гинути.

Про це сказав Герой України, повний кавалер ордена Богдана Хмельницького та командир легендарного батальйону К2 Кирило Верес в інтерв’ю "24 Каналу".

Він зазначив, що це буде перемогою для нього як до командира величезного батальйону, людини, котра може мріяти, мати емоції. "Я не бездушний чорт. Для мене буде перемога, коли підрозділ під моїм керівництвом перестане гинути. Ну є якісь рамки, доки ми можемо відійти. Хто вважає, що перемога до крайнього м*скаля - вогонь. Хто вважає, що до крайнього нашого - вогонь, але без мене, я не буду грати в цю гру", - сказав співбесідник.

Відео дня

Він додав, що також має право на життя:

"Я також хочу, щоб мої люди були живі. Я можу грати в будь-які ігри, але, граючи в чиюсь гру, умовно кажучи, я почну втрачати свій особовий склад. Я не хочу цього робити. А зараз я його втрачаю дуже багато".

При цьому Верес наголосив, що не піде на угоду із совістю, бо бійців для нього, як його дітьми. "Бо виходить, що тут я називаю їх - мої діти, а потім кажу : "Йдіть на штурм і всі помріть". Та не можу я такого сказати", - заявив командир.

Важливі новини України про війну - що повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк повідомив вчора, 12 жовтня, що план перемоги, який президент Володимир Зеленський представив лідерам країн-партнерів, найближчими днями розкриють для українців.

Він зауважив, що основні акценти вже зрозумілі, а "математичні деталі" щодо пунктів цього плану будуть відомі лише людям, які ухвалюють рішення в країнах-партнерах, адже від них залежить реалізація цього плану. За його словами, Зеленський додасть деталей, які будуть чітко говорити, що це за програма примусу Росії до переговорів, чому вона важлива.

Вас також можуть зацікавити новини: