Штурм російських військових на мопедах / Колаж УНІАН / Скриншоти

Бійці 30 окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького оприлюднили кадри відбиття одного з російських штурмів.

На сторінці бригади у соціальній мережі Facebook опубліковано відео, на якому можна побачити штурмові дії загарбницької армії РФ на трасі E-40. Українські військовослужбовці повідомляють, що знищили вісім мотоциклів та загарбників, які керували ними. На фоні лунає фрагмент з відомої серії фільмів Люка Бессона "Таксі".

"Мопєдний" штурм позицій 30 бригади на трасі E-40. Здичавілі задіяли від 10 до 14 мотоциклів, з них 8 було знищено разом із наїзниками! Прекрасна робота з відбиття всіх залучених підрозділів!" - додали у бригаді.

Скутери та мотоцикли на фронті

Як відомо, російські загарбники активно використовують на війні мотоцикли та мопеди. Їх задіюють як для логістичних потреб, так і для штурмів українських позицій.

Росіяни намагаються посилити захист цих машин, однак експерти вже вказували на неефективність застосування броні. Справа в тому, що наявність значної броні позбавляє мотоцикл його головної переваги - мобільності.

Вас також можуть зацікавити новини: