Естонія оцінила втрати Росії / фото УНІАН, Сергій Ревера

У Центрі військової розвідки Естонії вважають, що у жовтні російська загарбницька армія могла втратити на війні проти України рекордну кількість солдатів.

Як пише ERR, заступник начальника центру Янек Кессельманн повідомив, що війська РФ просуваються на фронті завдяки масованим обстрілам, неприцільному вогню та "брудним атакам", в яких вони цинічно витрачають живу силу:

"Втрати Росії досить високі. І цей місяць, схоже, буде одним з найбільших за втратами. За нашими оцінками, ворог втратить близько 40 тисяч солдатів, як пораненими, так і вбитими".

За словами військового, окупанти продовжують наступати вздовж усієї лінії фронту, здійснюючи в середньому 178 обстрілів на добу. Вони не заходять у населені пункти, а оточують та знищують їх.

Відео дня

У Курській області українські підрозділи продовжують проводити маневри та влаштовувати засідки проти російських військ. Крім того, країна підверджує перебування на території Російської Федерації від 10 до 12 тисяч військових КНДР.

Втрати Росії у війні

Вчора Генеральний штаб Збройних сил України оновив дані про втрати окупаційної армії РФ за час повномасштабної війни.

Так, з початку великого російського нападу Росія втратила в Україні понад 685 тисяч своїх солдатів. Нагадаємо, що в російському війську поширена практика "м'ясних штурмів".

Вас також можуть зацікавити новини: