"Рись" готова воювати стільки, скільки буде потрібно / колаж УНІАН, фото facebook.com/GeneralStaff.ua, скриншот

Бойова медикиня 3-ї окремої штурмової бригади з позивним "Рись" висловила думку, що війна України проти російських окупантів триватиме ще довго.

У коментарі для Новини.LIVE вона висловила готовність захищати країну, доки це буде необхідно, і додала, що "всі ми до цього готові".

"Я не можу глобально-стратегічно мислити, але висловлю власну думку. Ця війна буде тривати ще довго. І, в принципі, всі ми до цього готові, тому що прийшли захищати країну і воювати, поки буде потрібно", - сказала вона.

Захисниця не вірить, що населення РФ виступить проти злочинної війни. "Рись" пояснила:

"Те, що я бачу, - в Росії неосвіченим людям легше промивати мізки. Їм промили - і все. Я думаю, що вони не вийдуть на протести, не підуть проти системи, а далі тягнутимуть своє ярмо, тому що їм так комфортно і добре".

Війна в Україні - думка військових

Штурмовичка та бойова медикиня Олена Риж заявила, що готова вбивати ворога на полі бою, але це не стосується полонених росіян, бо вони вже на колінах. За її словами, росіяни їй огидні і вони її вороги.

Вона розповіла, що полонені росіяни дуже часто брешуть. При цьому додала, що знає багато історій, що кажуть одне, а потім з’ясовується інше. Зазначає, що немає сенсу їм щось доводити, але їх командування гірше до них ставиться, ніж українці до них.

Вас також можуть зацікавити новини: