Окупанти продовжують наступати / фото DeepState

Аналітики українського проєкту DeepState повідомляють про дуже важкий день для українських захисників на лінії Шахтарське-Богоявленка.

У їхньому Telegram-каналі зазначається, що російські загарбники здійснили щонайменше два "накати" в районі Шахтарська. Удень колона з восьми одиниць техніки доїхала до селища і намагалася прорватися у Велику Новосілку. Одну бойову броньовану машину вдалося підбити, а решта відкотилися.

Увечері колона з понад 15 одиниць техніки розділилася в Золотій Ниві. Одна частина хотіла прорватися до Великої Новосілки, але відкотилася після підриву першої машини. Доля іншої частини невідома. Також росіяни скинули піхоту на фермі на захід від Богоявленки, тривають бої:

Відео дня

"Робити висновки немає часу. Ворог уже все побачив і найближчими днями посилить тиск. Сподіваємося, до командирів на місцях буде багато запитань".

Ситуація на фронті

У зведенні Генерального штабу Збройних сил України від 22:00 повідомлялося, що на фронті за добу відбулося 142 бойових зіткнення з окупантами.

Найбільше сутичок зафіксували на Покровському, Курахівському, Лиманському та Времівському напрямках. За даними військових, частина боїв із загарбниками все ще тривають.

Вас також можуть зацікавити новини: