Майор ЗСУ наголосив, що у такому разі можливості ворога зростають в рази / фото 71 окрема єгерська бригада ДШВ ЗСУ

Україна тепер воює не лише проти Росії, до цього союзу увійшла ще одна країна, а саме Північна Корея. Про це заявив майор ЗСУ Ігор Чечеринда в ефірі 24 каналу.

"Фактично Україна бореться не лише проти Росії, в цей союз увійшла ще одна країна і тому допомога для України має бути суттєво збільшена, адже ми тепер воюємо не лише проти однієї диктатури, а двох", - наголосив військовий.

За його словами, якщо взяти населення Росії та КНДР, то можливості ворога зростають в рази.

"При чому (у Північній Кореї - УНІАН) мільйони людей, які готові за миску рису працювати, виготовляти ці ракети КН-23 і надсилати їх сюди (в Україну - УНІАН). Тому нам допомога має бути збільшена", - зауважив Чечеринда.

Участь Північної Кореї у війні - що відомо

Раніше військовий експерт Олександр Мусієнко заявив, що нині немає багато інформації щодо можливого долучення солдатів КНДР до війни Росії проти України. Водночас він зазначив, що солдати з Північної Кореї є на території Росії, проходять навчання і будуть проходити.

Своєю чергою партизанський рух СРОК повідомив, що партизанам вдалося знайти полігон з інструкторами КНДР в Донецькій області. Там додали, що ділянку в районі селища Сартана облаштували за участю контингенту КНДР, там проводять інтенсивні тренування зі ствольною артилерією. 

Вас також можуть зацікавити новини: