Окупанти захопили Вугледар / фото instagram.com/libkos

Російські окупаційні війська захопили місто Вугледар Донецької області. Про це повідомляє аналітичний проєкт DeepState

"Кацапи окупували Вугледар – виродки публікують вивішені ганчірки на всіх куточках міста. Останні дні оборони немає бажання коментувати, все одно нічого не зміниться. Честь тим, хто боровся, і тим, кого вже немає з нами", – йдеться у повідомленні.

Росіяни окупували Вугледар, - DeepState

Варто зазначити, що офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає.

Відео дня

Бої за Вугледар: це варто знати

Видання The Telegraph повідомляло, що у Вугледарі в оточенні могли опинитися сотні українських військових. Зі слів захисників, шляхи евакуації з Вугледара перерізані, а запаси продовольства, боєприпасів і пального закінчуються.

Зазначалося, що атака на українські позиції у Вугледарі ведеться з трьох сторін. Бронетранспортерам було занадто небезпечно їхати в бік дружніх позицій через російську артилерію та атаки безпілотників, але підрозділи все ж намагаються непомітно вислизнути з російського оточення вночі. І якщо з міста виходять групами 10 осіб, то доходять лише 4-6, кажуть у війську. 

Раніше очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін повідомляв, що росіяни майже дісталися центру Вугледара. Він наголошував, що всіх дітей з міста евакуювали, проте там перебувають ще понад 100 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: