Росіяни захопили чотири населені пункти на Донбасі / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, DeepState

Триває 960-й день повномасштабної війни РФ проти України. Російські загарбники просунулися на сході нашої країни – окуповано чотири населених пункти. 

Про це повідомляє проєкт DeepState. Зазначається, що ворог захопив три населені пункти в Донецькій області та ще один – у Луганській. 

"Ворог окупував Миколаївку, Красний Яр, Крутий Яр (усі – Донецька область, – ред.) та М'ясожарівку (Луганська область, – ред.), проводить штурмові дії на Зелений Шлях та Новоіванівку, а також просунувся біля Нью-Йорку", – йдеться у повідомленні.

Відео дня

Крім того, було ліквідовано диверсійні групи противника у Камʼянському (відповідно до карти DeepState, йдеться про Запорізьку область, – ред.).

Зазначимо, що офіційного підтвердження цієї інформації наразі немає. 

Війна в Україні: ви могли це пропустити

Інститут вивчення війни (ISW) у своєму звіті заявив, що РФ, імовірно, знову захопила Вовчанський агрегатний завод на Харківщині. Також, за даними аналітиків, росіяни могли окупувати Верхньокамʼянське Донецької області. 

Крім того, російські загарбники просунулися в Торецьку на Донеччині. Речниця оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" Анастасія Бобовнікова заявила, що ворог захопив кілька вулиць на околиці міста. Вона наголосила, що ворог вдається до тактики випаленої землі. 

Вас також можуть зацікавити новини: