Волохов назвав ключові загрози на фронті зараз / колаж УНІАН, фото ОК "Захід", скріншот

Ключовими загрозами для Сил оборони України є можливе закріплення ворога на тих позиціях, які зараз займають окупанти. Про це заявив командир підрозділу "Терра" у складі 3 ОШБр Микола Волохов із позивним "Абдула".

"Ключові загрози – це закріплення ворога на тих позиціях, де вони зараз є, покращення цих позицій і швидке закріплення на тих метрах поодиноких, де їм вдається, на жаль, просуватися. Ворог не є слабким", – наголосив він в ефірі телеканалу "Ми – Україна". 

За словами Волохова, Росія – країна, яка вміє добре будувати фортифікації і дуже гарно вміє мінувати.

Відео дня

"Власне, як ми тримаємося ці 2,5 року і що допомагає нам триматися? Це наша ініціативність і наше прагнення перемогти, яке виражається в інноваціях і в тотальній підтримці фронту тилом. Дрони будуть заважати їм закопатися. Вони (росіяни, – ред.) займають будинки в селах, вони там облаштовують свої командно-спостережні пункти, склади з боєприпасами. Ми, своєю чергою, їх знищуємо", – резюмував Волохов. 

Війна в Україні: це варто знати

Раніше у Третій штурмовій бригаді заявили про серйозну загрозу застосування ядерної зброї. Як наголосив екскомандир полку "Азов", майор ЗСУ, заступник командира Третьої окремої штурмової бригади (3 ОШБр) Максим Жорін, ворог цілком імовірно може її застосувати як з території РФ, так і Білорусі. 

Водночас у Генштабі ЗСУ заявили, що Росія нарощує темпи наступу на Донеччині. На Покровському напрямку зафіксовано найбільшу кількість боєзіткнень. З початку доби станом на 16:00 окупанти здійснили вже 26 спроб атакувати позиції ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: