Бойовий медик заявив, що не задоволений мобілізацією в Україні / кадр з відео

Велика частина цивільних українців категорично проти територіальних поступок у війні з Росією і при цьому не готова брати участь у війні. Але це так не працює, наголосив бойовий медик бригади "Азов" на позивний "Око".

В ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua він розповів, що інколи в новинних групах бачить тисячі незадоволених реакцій українців під новинами про те, як якийсь західний політик каже, що Україні можливо доведеться поступитися якимись територіями задля припинення вогню.

Але через кілька днів коли в таких самих групах говорять про ймовірне зниження мобілізаційного віку в Україні,  "там така сама кількість незадоволених реакцій".

Відео дня

Бойовий медик обурився через таку ситуацію:

"Я просто не розумію, як тоді люди збираються не віддавати якісь території на поступки, але при цьому вони не хочуть брати безпосередню участь у бойових діях. Воно, на жаль, так не працює".

"Око" також розповів, що не задоволений мобілізацією в Україні. 

Що військові кажуть про мобілізацію в Україні

Боєць ЗСУ Олександр Матяш заявив, що "добровольці закінчилися". І для того, щоби Україна виграла цю війну, потрібно, щоб до неї долучилися всі громадяни – зокрема, жінки і пенсіонери.

Водночас командир зведеного підрозділу 153-ї окремої механізованої бригади Назарій Кішак вважає, що не повинно бути ситуації, коли половина суспільства воює, а інша половина – ні, бо "вони завжди шукають якісь причини, щоб просто не воювати". За його словами, завдяки примусовій мобілізації вдалося покращити ситуацію на різних напрямках.

Вас також можуть зацікавити новини: