ППО відбиває російську атаку / фото 37 окрема бригада морської піхоти

Цієї ночі Україна знову відбивається від російських дронів-камікадзе типу "Shahed". Через повітряний напад жителів низки областей попередили про небезпеку.

Командування Повітряних сил ЗСУ повідомляє про декілька груп безпілотників, які летять з Курської області через Сумщину на Полтавщину. БПЛА з Харківської області заходять у Дніпропетровську. Дрони на Полтавщині заходять на Черкащину, "шахеди"з Чернігівщини - на Київщину, а БПЛА з Сумщини наближається до межі з Чернігівською областю.

Інформація оновлюється...

Відео дня

Оновлено о 00:07: Зберігається загроза застосування ударних дронів для Сумської, Полтавської, Чернігівської, Київської, Житомирської, Черкаської та Дніпропетровської областей, повідомили ПС.

Оновлено о 23:50: Окупанти тримають у Чорному морі сім ракетоносіїв. Загальний залп - 48 ракети типу "Калібр".

Оновлено о 23:35: За попередніми даними, "прильоти" у Харкові фіксують у лісосмузі. Наразі про постраждалих та руйнування не повідомляють.

Оновлено о 23:28: У столиці працює протиповітряна оборона, повідомляють у Киїівській міській військовій адміністрації.

Оновлено о 23:19:  БПЛА наближається до Києва із заходу, а до Дніпра - з північного сходу.

Оновлено о 23:15: Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що росіяни атакують місто КАБами, чутно вибухи. "Будьте обережні - можливі повторні пуски", - попередив він.

Загроза масованого обстрілу

Як відомо, з вересня Україна щодня зазнає атак російських дронів-камікадзе. Також військові повідомляли про активність розвідувальних безпілотників окупантів.

Наприкінці вересня майор запасу Збройних сил України Олексій Гетьман попередив, що Росія вже могла накопичити ракети для нового масованого обстрілу.

Вас також можуть зацікавити новини: