Росію продовжують атакувати дрони / фото Генштаб ЗСУ

Уранці 4 липня у Ставропольському краї Росії безпілотники атакували військову частину Головного розвідувального управління (ГРУ), поранено одного російського розвідника, повідомляє ASTRA з посиланням на джерела.

"Два безпілотники атакували в/ч 33443 формувань особливого призначення (Осназ) ГРУ в селі Московське. Один із безпілотників вибухнув, поранено розвідника. Про пошкодження частини достовірно невідомо", - йдеться в повідомленні.

Водночас місцева влада заявила, що в селі Московському Ізобільненського округу "впали два безпілотники": "Інфраструктура не постраждала. Усі системи працюють у звичайному режимі".

Відео дня

Нова зброя України

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що в Україні повним ходом створюється і вже використовується на полі бою зброя майбутнього. Зазначалося, що прагнення перехитрити ворога, а також величезні потоки інвестицій перетворили Україну на Силіконову долину для автономних дронів та іншого озброєння.

У зв'язку з цим висловлюються і серйозні побоювання, що через розроблювані в Україні нові технології може статися поворотний момент в історії з незворотними і катастрофічними наслідками для всього людства. В Україні подібні побоювання не висловлюють, оскільки відповідні технології можуть дати перевагу перед Росією, яка також розробляє автономні пристрої-вбивці, або просто допомогти йти в ногу з часом,

Вас також можуть зацікавити новини: