ЗСУ вразили нафтоналивний порт у Феодосії / колаж УНІАН, скріншоти

Успішний удар ЗСУ по російському морському нафтовому терміналу в тимчасово окупованій Феодосії в Криму загострить проблеми з паливом для окупаційної армії на Херсонському та Запорізькому напрямках фронту в Україні. Таку думку висловив військовий аналітик Defense Express Іван Киричевський, пише LIGA.net.

За його словами, повідомлення про те, що росіяни нерівномірно використовують свою бронетехніку на полі бою, зокрема пов'язані з такими проблемами.

"Танк на вірі в "русскій мір" не поїде - йому потрібне паливо. Історія з ударом по терміналу у Феодосії - про те, що якщо хтось уже готувався бачити російські танки в Запоріжжі, то він поспішив. Палива на це у ворога тепер не буде", - заявив експерт.

Відео дня

Директор програм безпеки Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Павло Лакійчук припустив, що зазначена атака на певний час може вплинути і на активність авіації з Криму.

Удар по нафтоналивному порту у Феодосії

Нагадаємо, вночі 7 жовтня підрозділи ЗСУ вдарили по морському нафтовому терміналу у Феодосії.

У Генштабі ЗСУ повідомили, що цей термінал найбільший у Криму за обсягами перевалки нафтопродуктів, які використовували і для забезпечення потреб окупаційної армії.

Вас також можуть зацікавити новини: