У Росії нібито ліквідували потужну пожежу на нафтобазі / колаж УНІАН зі скріншотів

У РФ стверджують, що ліквідували потужну пожежу на нафтобазі, розташованій у Пермському краї. При цьому росіяни навіть не розглядають серед причин пожежі версію атаки дронів.

Займання ліквідовано в п'ятницю вранці, 4 жовтня, на площі 10 тисяч квадратних метрів, повідомили в Міністерстві надзвичайних ситуацій Росії. У ворожому відомстві додали, що дізнавачі МНС Росії з'ясовують причину пожежі:

"Розглядають дві версії - необережне поводження з вогнем, аварійний режим роботи електрообладнання".

У Міноборони РФ повідомили, що в ніч на 4 число була дронова атака, і нібито російські засоби протиповітряної оборони змогли перехопити 18 українських безпілотників літакового типу.

"Над територією Бєлгородської області знищено шість БПЛА, над територією Воронезької області знищено і перехоплено шість БПЛА, п'ять БПЛА знищено над акваторією Азовського моря і один - над територією Ростовської області", - стверджують у відомстві країни-агресора.

Важливі новини - Росія в центрі уваги

Вранці 4 жовтня журналісти дізналися, що в РФ загорілися одразу дві нафтобази - у Пермському краї горіла приватна нафтобаза, розташована в промзоні села Осінці, а також сталося загоряння на території ООО "Аннанефтепродукт", що розташована в Аннинському районі Воронезької області.

Губернатор Воронезької області Олександр Гусєв написав, що на цій нафтобазі загорілася "порожня цистерна". За його словами, причина загоряння - падіння на територію нафтобази українського дрона, якого нібито вдалося "придушити" засобами радіоелектронної боротьби.

Варто зазначити, що українська сторона вже не раз била дронами по російських підприємствах, які допомагають РФ продовжувати повномасштабну війну проти українців, зокрема, - по нафтобазах.

Вас також можуть зацікавити новини: