Бригада "Лють" показала вуличні бої у торецьку/ скріншот

У Торецьку Донецької області тривають вуличні бої, окупанти не припиняють натиску, проте Сили оборони не здаються. Бригада Нацполіції "Лють" розповіла про ситуацію в місті та показала відео вуличних боїв.

"Побачити Торецьк та померти – головне кредо ворога. Окупанти сунуть, наче скажені: постійні обстріли з авіації, артилерії, мінометів, робота FPV-дронів, але наші бійці не здаються", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на відео показана робота бійців батальйону спеціальних операцій "Еней".

Ситуація на східному фронті - новини

За словами речниці Оперативно-тактичного угруповання "Луганськ" Анастасії Бобовнікової, найскладніша ситуація залишається у районі Торецька та Нью-Йорка, противник намагається прорвати нашу оборону, постійно напирає живою силою. 

6 жовтня аналітики DeepState повідомляли, що ворог просунувся в Торецьку, а також в Максимільянівці, Цукуриному, Торецьку, біля М'ясожарівки та Піщаного.

Водночас аналітики ISW прогнозують, що активний російський контрнаступ на сході завершиться у найближчі тижні. Однак росіяни можуть продовжувати наступ у нижчому темпі на всій території України, сподіваючись, що постійний тиск не дасть змоги українським силам накопичити живу силу і ресурси, необхідні для перехоплення ініціативи.

Вас також можуть зацікавити новини: