Десантники знищили колону окупантів під час спроби штурму / колаж УНІАН, скриншоти

Таврійські десантники відбили потужний російський штурм за участі 23 одиниць бронетехніки, зокрема чотирьох танків.

Як повідомило Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ, окупанти спробували штурмувати позиції 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади колоною з 19 бойових броньованих машин та 4 танків.

Втім, українські десантники вкотре організували загарбникам "теплу" зустріч: 5 бронемашин і 1 танк - знищено. Ще 3 ББМ та танк - пошкоджені.

"Вціліла бронетехніка побоялась наших протитанкових ракетних комплексів та ударних дронів - і дала задню. Для 24 окупантів цей штурм став останнім, ще 20 - поранені", - прокоментували у бригаді.

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, останнім часом у ворога в пріоритеті наступ на Покровському та Курахівському напрямках. Зокрема на Курахівському напрямку за вчорашній день відбулось 53 бойових зіткнення з загалом 167 станом на вечір.

За даними Генштабу, загарбники зберігають високу активність, намагаючись просунутися в районах населених пунктів Гірник, Новодмитрівка, Курахівка, Костянтинівка, Максимільянівка, Антонівка, Курахове, Водяне. Підрозділи Сил оборони відбили 51 атаку противника.

Крім того, аналітик BILD Юліан Рьопке заявив, що росіянам все ж вдалося прорвати оборону Часового Яру.

Вас також можуть зацікавити новини: