Андрій Полухін розповів про ситуацію біля Часового Яру / колаж УНІАН зі скріншотів

Біля міста Часів Яр Донецької області упродовж доби російські загарбники у середньому за п’ять-шість штурмів малими піхотними групами (від трьох до шести осіб) можуть втрачати від 30 до 50 людей пораненими та ліквідованими.

Про втрати ворога розповів представник пресслужби 24-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України імені короля Данила Андрій Полухін в ефірі "Громадського радіо".

"Ця цифра не точна, однак може показати середньостатистичну ситуацію втрат росіян в районі Часового Яру", - додав співбесідник.

Відео дня

За його словами, супротивник, як і раніше у великій кількості отримує безілотники, однак зараз наші воїни дронами працюють результативніше:

"Є питання до якості їх дронів та до пілотів, які ними користуються. Однак росіяни мають на місці і фахових спеціалістів, які можуть виправити у БПЛА те, що потрібно".

Продовжується російсько-українська війна - важливі новини

Росіяни вже тривалий час намагаються рухатися вперед на Донбасі, захопили низку населених пунктів та зазнають величезних втрат. Загальні втрати ворога на 15 жовтня 2024 року в Україні становлять приблизно 671 400 супротивників.

15 жовтня аналітики DeepState повідомили, що супротивникам вдалося просунутися біля кількох населених пунктів, у тому числі в районі Водяного й Торецька, які знаходяться у Донецькій області.

Вас також можуть зацікавити новини: