Сили оборони вдарили по аеродрому "Липецьк-2" у Росії / колаж УНІАН, скріншоти

Уночі 20 жовтня Сили оборони України вдарили по інфраструктурі військового аеродрому "Липецьк-2", що в Липецькій області РФ.

"Зокрема, ціллю були склади боєкомплекту, місця зберігання паливно-мастильних матеріалів та авіаційної техніки. Відомо, що на аеродромі базуються літаки Су-34, Су-35 і МіГ-31 повітряно-космічних сил противника", - повідомили в Генштабі ЗСУ.

Удар по заводу Свердлова в Росії

Також у відомстві офіційно підтвердили успішний удар по заводу ім. Свердлова в місті Дзержинськ Нижегородської області РФ. Зазначається, що на цьому підприємстві виробляють хімічні речовини для артилерійських боєприпасів і фугасних авіабомб.

Відео дня

"За наявною інформацією, на території заводу зберігалися керовані авіаційні бомби", - додали в Генштабі.

Росію атакували дрони 20 жовтня - що повідомлялося

Нагадаємо, як писав УНІАН, уночі 20 жовтня Росію атакувало понад 100 дронів, вибухи гриміли щонайменше в семи російських областях.

Майже одразу стало відомо, що під атаку потрапив ФКП "Завод ім. Свердлова", який є одним із найбільших російських підприємств, що спеціалізуються на виробництві вибухових речовин і боєприпасів.

За даними джерел УНІАН у ГУР, завод виробляє авіабомби, зокрема КАБи, бойові частини протитанкових кумулятивних керованих ракет, боєголовки до ракетних комплексів ППО.

Вас також можуть зацікавити новини: