У Росії вдарили по базі зберігання "шахедів" / колаж УНІАН, скріншоти

Сили оборони України успішно уразили базу зберігання БПЛА "шахед" біля населеного пункту Октябрський у Краснодарському краї Росії, повідомили в Генштабі ЗСУ.

Зазначається, що успішну атаку провели 9 жовтня ударна група угруповання сил та засобів Військово-морських сил Збройних сил України у взаємодії з підрозділами Служби безпеки України.

"За наявною інформацією, там зберігалося близько 400 ударних дронів. За результатами об'єктивного контролю зафіксовано точне попадання в ціль. На території об'єкта спостерігалася вторинна детонація", - йдеться в повідомленні.

У Генштабі додали, що знищення бази зберігання БПЛА "шахед" істотно знизить можливість російських окупантів тероризувати мирних мешканців українських міст і сіл.

Оновлено. У мережі поширюється відео з пожежею і детонацією боєприпасів у районі Ейська Краснодарського краю РФ.

Російські пабліки з посиланням на оперативний штаб регіону пишуть про пожежу в Октяб'янському в складських приміщеннях на площі приблизно 800 квадратних метрів: "Територія в межах 500 метрів від місця загоряння оточена. Про причини пожежі та що знаходиться на складах, влада не повідомила".

Удар по російському арсеналу 9 жовтня - що повідомлялося

Як писав УНІАН, у ніч на 9 жовтня Сили безпілотних систем України вразили 67-й арсенал головного ракетно-артилерійського управління (ГРАУ) у Брянській області РФ, що розташований поруч із населеним пунктом Карачеве.

Зазначалося, що на цьому арсеналі зберігалося артилерійське та ракетне озброєння, зокрема іранського походження.

Вас також можуть зацікавити новини: