Росіяни "просочуються" в Селидове / колаж УНІАН, скріншоти

Групи піхоти армії РФ намагаються просочуватися в місто Селидове Донецької області зі східних околиць, але українські захисники тримають оборону.

Як повідомили у Національній гвардії України, Сили оборони вибивають росіян, не даючи їм закріплюватись в місті, встановлювати спостережені чи вогневі позиції.

Зазначається, що ворог активно штурмує Покровський напрямок й проводить часті атаки Селидового.

"Минулої доби росіяни атакували Селидове 19 разів, застосовуючи значну кількість піхоти. Гвардійці знищили 118 окупантів, відбиваючи ці атаки ( 52 з них - безповоротні втрати ворога, решта - санітарні)", - наголосили в НГУ, опублікувавши відео боїв з ворогом в місті.

В повідомленні сказано, що росіяни активно застосовують по Селидовому й авіацію. Крім того, околиці міста регулярно зазнають артилерійських обстрілів.

В Нацгвардії додали, що загалом на Покровському відтинку фронту вчора, 23 жовтня, Сили оборони відбили 38 штурмів росіян.

Бої за Селидове - що повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, за даними аналітиків DeepState, росіяни продовжують наступати у Донецькій області, зокрема, тиснуть у районі Селидового. 23 жовтня їм вдалося просунутися біля цього населеного пункту. 

Крім того, зазначалося, що ворог досяг успіхів ще у трьох населених пунктах на Донбасі - Костянтинівці, Ізмайлівці та біля Богоявленки.

Вас також можуть зацікавити новини: