За словами експерта, ситуація в місті та навколо нього має тенденцію до погіршення / колаж УНІАН, фото 66 та 56 бригад

Місто Селидове Донецької області поступово переходить під контроль російської армії. Про це розповів військовий оглядач Денис Попович, передає NV.

"Селидове поступово, на превеликий жаль, переходить під контроль Російської Федерації. Дуже схоже на те, що це може бути вугледарський варіант", - сказав він.

За його словами, ситуація в місті та навколо нього має тенденцію до погіршення:

Відео дня

"Значна територія міста вже захоплена ворогом... Ворог також намагається оточити місто. Була доволі тривожна інформація про те, що фактично всі логістичні шляхи з Селидового перерізані або перебувають під вогневим контролем ворога".

Як додав Попович, у Силах оборони катастрофічно не вистачає людей, щоб стримувати наступ росіян, яких можна порівняти з тарганами:

"Я почув дуже вдале порівняння, що зараз дії Російської Федерації в Селидовому можна порівняти з великою кількістю тарганів, яких ми намагаємося вбити... Частину з них удалося ліквідувати, але частина сховалася, закріпилася, підтягнулася ще якась кількість піхоти, і з нових позицій вони починають новий штурм".

Експерт підсумував, що просування росіян успішне, хоч і оплачується ціною їхніх життів.

Бої за Селидове - актуальне

Нагадаємо, за даними DeepState, за минулу добу російські окупанти просунулися в Селидовому і ще п'яти населених пунктах.

Раніше висловлювалася думка, що російська армія хоч і штурмує Селидове, але не "стирає з лиця землі", бо хоче в майбутньому задіяти його для наступу на Покровськ.

Вас також можуть зацікавити новини: