Ворог атакував приватний сектор Одеси / фото t.me/odeskaODA

Російські окупанти у ніч на суботу, 19 жовтня, завдали ракетного удару по Одесі й поцілили у приватний сектор, де знаходиться багато житлових будинків.

Пошкоджено понад 10 приватних будинків, повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. За попередніми відомостями, минулося без постраждалих.

"Внаслідок атаки сталося загоряння триповерхової будівлі та двох легкових автомобілів поруч", - зазначив чиновник.

Кіпер додав, що займання оперативно ліквідували наші вогнеборці:

"Правоохоронці фіксують наслідки чергового злочину РФ проти цивільного населення Одещини".

За даними пресслужби Головного управління ДСНС України в Одеській області, рятувальники оперативно ліквідували наслідки ворожої атаки, загасивши велику пожежу в житловому будинку. Роботи з ліквідації займання ускладнювалися через повторний сигнал повітряної тривоги. Від ДСНС залучались 7 одиниць техніки та 21 вогнеборець.

Як зазначив в.о. Одеського міського голови Олександр Філатов, наразі інформація про загиблих та постраждалих осіб не надходила. За словами посадовця, удар було завдано по рекреаційній зоні міста.

У мерії міста повідомили, що після ракетного удару повітряну тривогу було оголошено через рух Одещиною ворожих ударних БПЛА.

У центрі уваги війна в Україні - важливі новини про удари по Одесі

Російські загарбники вже багато разів били по Одесі і ракетами, і дронами. Унаслідок ударів з боку супротивника є багато жертв, руйнувань та постраждалих.

Нагадаємо, 14 жовтня вороги завдали удару по Одеському морську торгівельному порту. Унаслідок атаки зазнали пошкоджень два цивільних судна, отримали поранення 8 осіб, а одна людина загинула.

Вас також можуть зацікавити новини: