Супротивники вдарили по Кривому Рогу, вже відомо про трьох загиблих / фото ДСНС

Російські окупанти завдали ракетний удар по житловому сектору міста Кривий Ріг (Дніпропетровська область), під завалами можуть бути люди.

Спершу стало відомо про щонайменше 2 загиблих та 3 поранених. Такою інформацією поділився очільник Ради оборони міста Олександр Вілкул. "Черговий теракт р*сні. Триває ліквідація наслідків ракетної атаки по житловому сектору міста. Задіяні всі рятувальні, комунальні та медичні служби", - повідомив він.

Пізніше очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак уточнив, що загинули 3 особи - 12-річний хлопчик і жінки, яким було  75 та 79 років.

Відео дня

"Знову страшна ворожа атака на Кривий Ріг. Серед ночі, коли місто спало. Наразі вже відомо про 3 загиблих, серед яких - дитина. Глибокі співчуття рідним… Є і поранені. Пошкоджені приватні житлові будинки. Більше подробиць згодом", - поділився чиновник. 

Лисак додав, що постраждали чоловіки у віці 31 та 50 років і 17-річний хлопець. Постраждалих госпіталізували, їхній стан середньої тяжкості.

Чиновник згодом уточнив, що унаслідок удару загорілися два приватні будинки, пожежі вже загасили. Крім того, понад 20 осель пошкоджені, ще 2 - зруйновані. Пошкоджена будівля школи, гараж та авто. Працюють всі служби.

Супротивники також обстріляли Дніпро та Нікопольський район Дніпропетровської області. "Дніпро. За уточненою інформацією, пошкоджений також 6-поверховий навчальний корпус, там вибиті вікна. А ще понівечені 3 багатоповерхівки і 72 авто", - зазначив він.

Нікопольщину окупанти почали атакувати з вечора 20 вересня, - застосовували дрони та артилерію. "Потерпали Нікополь, Покровська та Мирівська громади. Поранена 38-річна жінка. Вона в лікарні у стані середньої тяжкості", - підкреслив чиновник.

Важливі новини України про війну - що вже повідомлялося

Російські загарбники не раз били по Кривому Рогу, є жертви, постраждалі та руйнування. Зокрема, 4 вересня стало відомо, що російська ракета поцілила в об'єкт цивільної інфраструктури, який знаходиться у середмісті.

Олександр Вілкул повідомив, що внаслідок удару п'ять осіб отримали поранення, вибуховою хвилею пошкоджено понад 10 багатоповерхових будинків.

Вас також можуть зацікавити новини: