Дніпро знову під ударом / Колаж УНІАН / фото МВС

У ніч на 26 жовтня російська армія здійснила ракетну атаку на Дніпро. Наразі відомо, що постраждали щонайменше дев'ятеро людей.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак написав у своєму Telegram-каналі, що внаслідок обстрілу пошкоджено житлову забудову, також сталася пожежа. Згодом він повідомив про трьох постраждалих людей: "Двоє чоловіків госпіталізовані. Один з них - у важкому стані. Пораненій жінці допомогу надали на місці".

Мер міста Борис Філатов пише, що вже відомо про постраждалу внаслідок атаки дитину. На місці обстрілу працюють всі відповідні служби. 

Відео дня

Інформація оновлюється...

Оновлено о 01:45: З-під завалів потрощеної внаслідок ракетної атаки будівлі деблокували людину. Згідно з останніми даними, постраждали 14 людей. Серед травмованих четверо дітей, одна з них перебуває у важкому стані.

Оновлено о 01:00: Кількість загиблих зросла до трьох.

Оновлено о 00:38: В ОВА повідомили про загибель двох жінок. Постраждалих вже 10, серед них - 17-річний хлопець, якого госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Оновлено о 00:21: Постраждалій дівчинці вісім років, її доправили до лікарні у стані середньої тяжкості. Кількість постраждалих зросла до дев'яти, четверо з них госпіталізували, повідомив Лисак:

"Частково зруйнована двоповерхова житлова будівля. Під завалами може бути людина. Пошкоджені також чотири багатоквартирні будинки і один з медзакладів".

Російські атаки на Україну

Нагадаємо, цієї ночі вибухи чули і у Києві. Російські окупанти запустила дрони-камікадзе типу "Shahed", внаслідок атаки у 25-поверховому будинку почалася пожежа. Загинула дівчинка 2009 року народження, також є постраждалі.

Вночі у Сумській обласній військовій адміністрації повідомляли про ракетні удари по інфраструктурі міста Суми та Конотопа.

Вас також можуть зацікавити новини: