Росія атакувала станцію "Укрзалізниці" на Сумщині / фото ДСНС

Росія атакувала дронами залізничну станцію на Сумщині, троє залізничників зазнали поранень, повідомляє пресслужба "Укрзалізниці". 

За інформацією перевізника, було поранено одного працівника вагонного господарства, який виконував свої посадові обов’язки, працівника воєнізованої охорони та служби зв’язку, які прямували у відрядження.

Зазначається, що постраждалим залізничникам надано всю необхідну медичну допомогу. Їхньому життю наразі нічого не загрожує.

Відео дня

Крім того, внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю вокзалу та вибито 15 склопакетів.

"На щастя, постраждалих серед пасажирів та робітників вокзалу немає. Усі поїзди "Укрзалізниці" в регіоні прямують за розкладом", - додали в УЗ.

Російська атака на Україну 26 вересня: що відомо

26 вересня росіяни завдали ракетно-дронових ударів по низці регіонів України. На Івано-Франківщині було пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури, в інших регіонах є загиблі та поранені. 

За даними Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 26 вересня 2024 року ворог атакував Сумщину двома ракетами невстановленого типу із Бєлгородської обл., Одещину – чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69 з акваторії Чорного моря. Також окупанти випустили по Україні 78 ударних БпЛА типу "Shahed" (райони пусків: Приморсько-Ахтарськ, Орел, Курськ – РФ). 

Вас також можуть зацікавити новини: