Попович зауважив, що для ударів по об'єктах по території РФ триває серйозна підготовка / скриншот

Російські окупанти 100% готуються до ракетних ударів по Україні. Таку думку висловив військовий оглядач Денис Попович в інтерв'ю "Українському радіо"

"100% вони готуються до ракетних обстрілів. Прилітають літаки на авіаційні бази, де базуються стратегічні бомбардувальники і щось привозять. Зрозуміло, що привозять вони не іграшки до Нового року. Вони привозять ракети і таким чином іде підготовка до масованих ударів", - пояснив він.

Експерт вважає, що для зменшення російських ударів по Україні атаки ЗСУ по ворожих об'єктах на території РФ не є достатніми.

Відео дня

"Безумовно, цього не достатньо, оскільки відбувається поповнення і ліквідація наслідків ударів. Потрібно ці удари максимально масштабувати. Про це легко говорити, але за цими ударами стоїть дуже велика підготовка, як розвідувальна, так і виробнича щодо підготовки засобів ураження, які туди летять. Безумовно, вплив на потенціал Росії буде і без цього ніяк. Але ці удари потрібно повторювати", - зауважив Попович.

Російські удари по Україні - останні новини

Як писав УНІАН, армія РФ 15 жовтня завдала ракетного удару по Миколаєву, внаслідок чого загинула жінка, ще 16 людей отримали поранення. За інформацією місцевої влади, ворог атакував місто, попередньо - ракетами типу С-300. 

Також повідомлялось, що 9 жовтня російські окупанти атакували Україну ударними дронами та ракетами. Зокрема під удар потрапила Одеська область, внаслідок чого постраждало 5 людей. 

Вас також можуть зацікавити новини: