Дрони атакували секретний обхект / колаж УНІАН, фото t.me/vchkogpu

Уночі 21 вересня БПЛА вразили секретний російських об'єкт - військову частину ракетних військ неподалік від міста Торопець у селищі Октябрський у Тверській області, пише ВЧК-ОГПУ з посиланням на місцевих жителів.

"Люди самі виїжджають подалі від атакованого вночі об'єкта про всяк випадок... Усе через те, що ракети, які там можуть зберігатися, під час детонації зітруть на порох десятки кілометрів навколо", - ідеться в повідомленні.

За словами місцевих жителів, частина секретна, оточена парканом.

Відео дня

"У травні цього року туди безпілотник упав, військові тоді сказали, що якби в них би вибухнуло, то на 30 кілометрів навколо все знесло б. Кажуть, там на бойовому чергуванні ракета "Сатана" ("Сармат") стоїть. Через частину роздовбана залізниця проходить, яка не позначена на карті. Нібито нею ракети наші та північнокорейські ганяли на склад та назад", - заявив співрозмовник.

Удар по арсеналу РФ у Тверській області 21 жовтня

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, вночі 21 вересня Сили оборони України вдарили по 23-му арсеналу Головного артилерійського управління Міноборони РФ у Тверській області, недалеко від населеного пункту Октябрський.

Повідомлялося, що фіксують пожежі та детонацію.

Вас також можуть зацікавити новини: